The 2-Minute Rule for iş ayakkabısı bot

Wiki Article

one thousand'den fazla hava kanallı sayesinde iş yerinde maksimum hava'yı ayağınıza çekip terlemeyi azaltır.

Bu, iş kazalarına karşı önemli bir koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda, bu ayakkabılar dayanıklı taban yapısıyla kaymaları engeller ve yüksek tutulan sıcaklıklara karşı dayanıklılık gösterir.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Avrupa Birliği tarafından belirlenen 89/686/EEC numaralı Kişisel Koruyucu Ekipmanlar kriterleri doğrultusunda üretilen Demir 1402 Çelik Burunlu İş Ayakkabısı, ağır çalışma koşullarında ayaklarınızın zarar görmesini engeller. Çift yoğunluklu poliüretan malzeme ile üretilen dış tabanı kaygan zeminlerde maksimum tutuş sergiler.

İş Ayakkabısı S2 Typicalı: S1 Normalına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

Ayakkabılarda steel tamamen izole edilmediği takdirde kullanılmamalıdır. iş ayakkabısı swolx Statik elektrik oluşan yerlerde güvenlik ayakkabısı elektriği iletebilecek tipli kauçuk tabanlı olmalıdır.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 conventionalı altında sınıflandırılır.

Mekap iş güvenliği ayakkabısı modelleri, suya dayanıklı ve nefes ayakkabı iş ilanları sahibinden alabilir malzemelerden üretilmiştir. Bu özellikler ayakların nemli ortamlarda rahatlıkla kullanabileceği bir ayakkabı olmasını sağlar.

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli hareket gerektiren işlerde konfor sağlar.

İş ayakkabıları da iş kıyafetlerinin en önemli parçaları arasında yer alır. Eğer sizi olası kazalara karşı koruyacak dayanıklı ve konforlu iş ayakkabısına ihtiyacınız varsa yazımızın devamını incelemeye davetlisiniz!

iş ayakkabısı bot Diğer bir mekap iş ayakkabısı modeli ise suya dayanıklı olanlarıdır. Bu ayakkabılar, dış etkenlere karşı koruma sağlayarak, su geçirmez özellikleri sayesinde çeşitli hava koşullarında rahatlıkla kullanılabilir.

Hemşire terlikleri sağlık alanında birçOkay farklı departmanda kullanıldığı nedeniyle terleme ve neme karşı koruma sağlaması önem taşımaktadır. Sabo hemşire terlikleri delikli yapısı ve taban malzemesinin kalitesi açısından ayakta terleme ve kokma yapmamaktadır. Daha fazla bilgi için Hemşire Terliği kategorisini inceleyiniz. 

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

İş şartları ve çalışma koşulları ağır olup bu tarz ayakkabılar iş ortamında kullanılmaz. İş ayakkabıları ile rahat, konforlu ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Report this wiki page